Din tannlege i Kristiansand

God tannhelse er en av forutsetningene for god livskvalitet. Mange har tannproblemer som fører til ubehag og smerter som er helt unødvendige. Når du trenger hjelp med dine tenner, er vi din tannlege i Kristiansand.

Bestill time her!

Kvadraturen tannlegesenter er en moderne tannhelseklinikk som åpnet dørene i Desember 2011. Vi holder til i lyse, trivelige og rullestoltilpassede lokaler i sentrum av Kristiansand. Med en rekke moderne behandlingsrom og et personale med høy kompetanse og lang erfaring, er vi godt forberedt til å ivareta din tannhelse.

Vi tilbyr

Med deg i fokus

Vi er opptatt av å sette pasienten i fokus gjennom god kommunikasjon og tilpasning til hver enkelt pasients behov. Vi er spesielt gode på smertefri behandling og vi hjelper gjerne deg som har tannbehandlingsfrykt. Det finnes mange måter å tilnærme seg behandlingen på og vi kommer alltid i mål til slutt. Selv for dem som i utgangspunktet føler det er utfordrende å gå til tannlegen.

Vi ta gjerne i mot nye pasienter og kan gi rask akutthjelp til de som måtte trenge det. Erfaringen vår er at dem som har besøkt oss én gang, gjerne foretrekker å komme tilbake og bruke oss igjen. Det at vi har et veldig stabilt personale betyr at du ikke trenger å forholde deg til nye folk støtt og stadig, men kan ha en fast tannlege.

Hvorfor skal vi være din tannlege i Kristiansand?

Vi har fokus på forebyggende behandling slik at du unngår å få nye tannhelseproblemer i fremtiden. Ved å være godt oppdaterte på regelverket, hjelper vi også dem som har krav på støtte fra HELFO slik at de får det. Vi har direkte oppgjør med HELFO, for å gjøre det så enkelt som mulig for pasienten.

Dersom du har problemer med tannhelsen, eller bare vil ha en sjekk av tennene, er du velkommen til å ta kontakt. Vi er din tannlege i Kristiansand.